دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از تشکیل جلسه با مدیران سازمان های مردم نهاد و خیریه به مناسبت روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی و با هدف همکاری بیشتر در ارتقا سلامت جامعه خبر داد.
دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از تشکیل جلسه با مدیران سازمان های مردم نهاد و خیریه به مناسبت روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی و با هدف همکاری بیشتر در ارتقا سلامت جامعه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان در این نشست، رئیس این مرکز بیان داشت: سازمان های مردم نهاد سازمانهایی هستند که مستقل از دولت و به صورت داوطلبانه با هدف کمک به پیشرفت و توسعه کشور و رفع چالش ها مشکلات و آسیب های اجتماعی تشکیل شده اند؛ اما ضعف ها و ایراداتی در فعالیت های سمن ها مشاهده می شود که از آن جمله می توان به فاصله بین سازمان های مردم نهاد و دستگاههای اجرائی اشاره کرد.
دکتر مسلم شریفی، ادامه داد: پراکندگی فعالیت سمن ها و نداشتن تمرکز بر یک موضوع یا مسئله خاص از دیگر ضعف های سازمان های مردم نهاد است.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، تصریح کرد: ما از سمن هایی که با ارائه برنامه مدون و برنامه ریزی اساسی در صدد حل معضل یا مشکلی در سطح جامعه باشند و یا برنامه ای به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه ارائه دهند حمایت مالی و معنوی خواهیم کرد.
دکتر شریفی، اذعان داشت: اگر قرار است سازمان مردم نهادی در یک حوزه خاص فعالیت نماید می بایست دانش، تخصص و تعهد لازم در آن زمینه را داشته باشد و در غیر این صورت محکوم به عدم فعالیت خواهد بود.
مسئول واحد پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه نیز، اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد به عنوان بازوان اجرایی در کنار دانشگاه هستند که می توانند به ارتقاء سطح سلامت و توسعه جامعه کمک کنند.
مهندس سعیدی، به معرفی بیماران نیازمند به دانشگاه اشاره کرد و افزود: کار دانشگاه ایجاد بستر برای درمان بیماران است نه کمک مالی به بیماران و برای درمان بیماران، خود نیازمند کمک خیرین و دیگر سازمان هاست؛ بنابراین معرفی بیماران نیازمند به کمک مالی، از طرف سازمانهای مردم نهاد به دانشگاه علوم پزشکی و معاونت درمان آن، کار اشتباهی است.
در ادامه هر یک از مدیران سازمان های مردم نهاد به معرفی سازمان، حیطه فعالیت و چالش ها و مشکلات خود پرداختند که از جمله حیطه های فعالیت آنان می توان به کار در حوزه آسیب های اجتماعی، برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه های زیست محیطی، ازدواج، مسائل خانواده، خیاطی و سلامت اشاره کرد.
به گزارش منبع خبر، مدیران سمن ها، عدم حمایت دستگاه های اجرائی از سازمان های مردم نهاد و یا بیعدالتی در حمایتها را مهمترین گلایه، مشکل و چالش خود عنوان کردند.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سییاستگذاری سلامت استان، مهندس سعیدی مسئول واحد بیماری های خاص و پیوند اعضاء معاونت درمان، مهدی عارف نیا مسئول اداره خیرین و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه، و حدود 15 تن از مدیران یا مسئولین سازمان های خیریه و مردم نهاد و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در سالن آفتابگردان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و در خصوص همکاری بیش از پیش سازمانهای مردم نهاد با دانشگاه به تبادل نظر پرداختند.